Black Bomber- & Prosciuttovåfflor

 

Black Bomber- & Prosciuttovåfflor

Valfri våffelsmet (uteslut saltet)
1 pkt No 2 Prosciutto Crudo (spara lite till topping)
200 g Black Bomber Cheddar

Topping
No 5 Cherry Peppers
No 2 Prosciutto Crudo
Blandad sallad
Valfri Engelmanns Marmelad
Ärtskott

GÖR SÅ HÄR:

1. Blanda alla ingredienser till våffelsmet (uteslut gärna salt).

2. Lägg Prosciutto Crudo på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på 160 grader i ca 20-25 min

3. Riv Black Bomber och häll ner det i våffelsmeten och smula ner Prosciuttochipsen, rör om.

4. Grädda våfflorna som vanligt och toppa sedan med sallad, Cherry Peppers, Prosciutto Crudo, ärtskott och klicka ut några skedar av din favoritmarmelad

Mums!