Black Bomber- & Prosciuttovåfflor
Valfri våffelsmet (uteslut saltet)
1 pkt No 2 Prosciutto Crudo (spara lite till topping)
200 g Black Bomber Cheddar
Topping
No 5 Cherry Peppers
No 2 Prosciutto Crudo
Blandad sallad
Valfri Engelmanns Marmelad
Ärtskott
GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda alla ingredienser till våffelsmet (uteslut gärna salt).
2. Lägg Prosciutto Crudo på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på 160 grader i ca 20-25 min
3. Riv Black Bomber och häll ner det i våffelsmeten och smula ner Prosciuttochipsen, rör om.
4. Grädda våfflorna som vanligt och toppa sedan med sallad, Cherry Peppers, Prosciutto Crudo, ärtskott och klicka ut några skedar av din favoritmarmelad
Mums!