
Bresaola
Lufttorkat nötinnanlår. Det tar ungefär 2-3 månader innan köttet är färdigt och har den intensiva färg som kännetecknar en riktigt fin Bresaola.

Coppa
Lufttorkat fläskkött. Coppa har en unik aromatisk smak! Den torkas i Parma-området i Italien under minst 120 dagar och är dessutom handknuten.

Prosciutto Crudo
Italiensk lufftorkad rå skinka som långlagrats i perfekt tempererad miljö. God som den är, eller varför inte prova på pizzan?

Prosciutto di parma dop
Klassisk skinka i lövtunna skivor med låg sälta och en mild, rund smak. Den kommer från Italien och är lagrad i över ett år enligt italiensk hantverkstradition.

Salami med Fänkål
En lufftorkad salami som smaksatts med fänkålsfrön för en frisk lakritssmak med karaktär. Mjuk i konsistensen och otroligt smakrik.

Salami Milano
Salami med smak av peppar och vitlök. Den lufttorkas i minst 45 dagar för att locka fram den goda, tydliga och välkända smaken med mycket karaktär.

Salami Napoli
Grovmald salami med pepparkorn, som har angenäm sälta och lång eftersmak. Tillverkningens hemligheter har gått i arv i många generationer och tillämpas än idag.

Salami Spianata Piccante
Kallrökt och lufttorkad salami gjord på finaste griskött. Den har en harmonisk balans mellan hetta och sälta. En unik salami med sting!

Tryffelsalami
Lufttorkad italiensk salami som smaksatts med äkta sommartryffel. Oemotståndlig för alla tryffelälskare.

Gourmetmix
Den perfekta mixen för charkbrickan, färdig för uppläggning. Prosciutto Crudo, Salami Milano, Salami Spianata Piccante och mixade oliver.