
Salami Felino
Salami Felino tillverkas i provinsen Parma av noggrant utvalt griskött. Köttet mals grovt och blandas med salt, hela svarta pepparkorn och vitlök.

Prosciutto Tryffel
Lyxig lufttorkad, tunnskivad skinka späckad med bitar av tryffel. Precis som vår Prosciutto Crudo långlagras den i perfekt tempererad miljö och har en angenäm sälta.

Prosciutto Crudo
Italiensk lufftorkad rå skinka som långlagrats i perfekt tempererad miljö. God som den är, eller varför inte prova på pizzan?

Salami med Fänkål
En lufftorkad salami som smaksatts med fänkålsfrön för en frisk lakritssmak med karaktär. Mjuk i konsistensen och otroligt smakrik.

Tryffelsalami
Lufttorkad italiensk salami som smaksatts med äkta sommartryffel. Oemotståndlig för alla tryffelälskare.

Salami Milano
Salami med smak av peppar och vitlök. Den lufttorkas i minst 45 dagar för att locka fram den goda, tydliga och välkända smaken med mycket karaktär.

Salami Napoli
Grovmald salami med pepparkorn, som har angenäm sälta och lång eftersmak. Tillverkningens hemligheter har gått i arv i många generationer och tillämpas än idag.

Salami Spianata Piccante
Kallrökt och lufttorkad salami gjord på finaste griskött. Den har en harmonisk balans mellan hetta och sälta. En unik salami med sting!

Bresaola
Lufttorkat nötinnanlår. Det tar ungefär 2-3 månader innan köttet är färdigt och har den intensiva färg som kännetecknar en riktigt fin Bresaola.

Coppa
Lufttorkat fläskkött. Coppa har en unik aromatisk smak! Den torkas i Parma-området i Italien under minst 120 dagar och är dessutom handknuten.