Sortiment / Ost / England

ENGLAND

Long Clawson

Blue Stilton

En smulig och krämig stilton med en djärv och uttrycksfull smak. Den har en typisk blå ådring som strålar ut från mitten. 

Somerdale Farm

Vintage cheddar

En krämig cheddar affinerad med finaste champagne. En underbar festost med aromatisk och fruktig karaktär. Det eleganta mörkgröna vaxhöljet bevarar den fantastiska smaken.

Five counties

Saxonshires 

En perfekt blandning av Englands favoritostar, Denna ost kombinerar några av de finaste ostarna från olika regioner. Alla med distinkta smaker och egenskaper och skiktade till perfektion.  

Long Clawson

Blue Shropshire

En krämig, vackert orange ost med kraftfull smak och fyllig arom som påminner om Stiltonost. Lagras i tolv månader vilket ger osten en mogen och mjuk karaktär med en lätt syrlig ton.

Cropwell Bishop

Blue Stilton EKO

En underbart krämig blåmögelost med intensiv och fruktig, nötliknande arom. Den främsta av alla dessertostar enligt kännarna.

Ford Farm

Coastal Cheddar

En härlig cheddarost från Ford Farm. Osten lagras i minst femton månader vilket ger en mogen och aromatisk smak med en distinkt crunch av saltkristaller. 

Long Clawson

Huntsman

En fantastisk engelsk klassiker från Long Clawson. Hangjord ost med två härliga lager Double Gloucester och blå Stilton på varandra. God på ostbricka eller som smältost på en maträtt eller på bröd.

Thomas Hoe

White Stilton Tranbär

En White Stilton med härlig sötma i form av tranbär. Vilken ost! Med en klassisk krämighet tillhörande Stilton och en frisk smak tillhörande naturen.

Thomas Hoe

White Stilton Mango Ingefära

Här presenterar vi en underbar vit stilton där söta och uppfriskande mangobitar och kryddig kanderad ingefära bryter igenom. 

Thomas Hoe

White Stilton Blåbär

En ljuvlig mjuk Stilton, smaksatt med blåbär. En komplett dessert och en vacker detalj på ostbrickan.