Getostbruschetta
GETOSTBRUSCHETTA 20 st
170 gram No 8 Engelmanns Chèvre getrulle
2 röda paprikor
2 msk Creme Fraiche
Baguette ca 20 skivor
Smör (att steka i)
Timjan
No 222 Silverlök-konfit
GÖR SÅ HÄR:
1. Rosta paprikorna i ugnen tills skalet är svart, ca 20 min. Låt svalna.
2. Dra bort skalet på paprikorna och töm kärnhusen innan du hackar dem fint.
3. Smula chèvren i en skål.
4. Tillsätt den hackade paprikan och creme fraichen.
5. Blanda ihop allt med en gaffel till en röra. Ställ in i kylen.
6. Stek baguetteskivorna, på båda sidorna, i smör
7. Ta ut chèvreröran ur kylen och lägg sedan ett par teskedar av röran varje brödskiva.
7. Gratinera i ugn (på grillfunktion om möjligt) i ca 3 min på 250°C
8. Toppa med en klick No 222 Silverlök-konfit och hackad timjan.