Getostbruschetta

 

Getostbruschetta

GETOSTBRUSCHETTA 20 st

170 gram No 8 Engelmanns Chèvre getrulle
2 röda paprikor
2 msk Creme Fraiche
Baguette ca 20 skivor
Smör (att steka i)
Timjan
No 222 Silverlök-konfit

 

GÖR SÅ HÄR:

1.  Rosta paprikorna i ugnen tills skalet är svart, ca 20 min. Låt svalna.

2.  Dra bort skalet på paprikorna och töm kärnhusen innan du hackar dem fint.

3.  Smula chèvren i en skål.

4.  Tillsätt den hackade paprikan och creme fraichen.

5.  Blanda ihop allt med en gaffel till en röra. Ställ in i kylen.

6.  Stek baguetteskivorna, på båda sidorna, i smör

7.  Ta ut chèvreröran ur kylen och lägg sedan ett par teskedar av röran varje brödskiva.

7. Gratinera i ugn (på grillfunktion om möjligt) i ca 3 min på 250°C

8. Toppa med en klick No 222 Silverlök-konfit och hackad timjan.