Buffelcamembert
Denna utsökta Camembert är tillverkad av 100% italiensk buffelmjölk och har en mjuk och härligt krämig konsistens. Avnjuts gärna med mousserande vin.
Buffelcamembert Tryffel
Camembert tillverkad av 100% italiensk buffelmjölk. Den härligt mjuka och krämiga konsistensen i kombination av en subtil smak av tryffel är magisk.
Cremoso Al Tartufo
En extremt krämig gorgonzola så slät så att den nästan är flytande. Infuserad med en hemlig tryffelblandning och sedan täckt med fina flingor av torkad tryffel.
Vacche Rosse Parmigiano Reggiano
Vacche Rosse betyder ”Röda Kor” på italienska och osten har fått sitt namn från den röda Reggiana-kon. Kallas ofta ”mamman av Parmesan” för sin intensiva smak!
Parmigiano Reggiano DOP
22 mån
Tillverkningen Parmesanost är strängt reglerad och den har troligen smakat likadant sedan 1300-talet. Gör sig oförskämt bra i all matlagning.
Parmigiano Reggiano DOP
36 mån
Denna fina Parmesan har en karaktärsfull smak och arom. En utmärkt smaksättare till alla italienska rätter.
Parmigiano Reggiano FATTORIA
En klassisk italiensk riktigt smakrik parmesanost med en nötig och rund smak. Fantastisk både i matlagning och på ostbrickan. Aromatisk, lagom salt med en tät och fin textur.
Grana Padano
10 mån
En välsmakande hårdost som är vacker och smakrik och liknar sin förebild Parmigiano Reggiano. Vi klassar denna produkt som en av de främsta matlagningsostarna.
Taleggio DOP
Tallegio görs bara av den allra finaste mjölken som pastöriseras för att sedan ystas på italienskt vis. Osten har en lång och fin eftersmak och passar utmärkt till ett glas vitt vin.
Taleggio Tryffel
En härlig, klassisk rödkittsost smaksatt med tryffel. Ljuvligt krämig och mjuk ost med en tydlig svamparom, som gör den här Taleggion till något alldeles extra!
Taleggio DOP GILDO
En opastöriserad och halvmjuk kittost. Osten har ett tunt skal och en kraftig arom, men smaken är krämig och mild. Njut av osten tillsammans med knapriga kex och en god marmelad.
Taleggio DOP
EKOLOGISK
En ekologisk, ljusgul och underbart krämig rödkittsost med rödblossande kittskal. Taleggion har en lätt ton av tryffel och passar utmärkt ensam på ostbrickan.
Pecorino Sardo Maturo
En utsökt halvhård fårmjölksost med en mild men smakrik, söt och len smak. Gjord på 100% fårmjölk från Sardinien. Med sin försiktiga sälta är den omtyckt av de flesta.
Moliterno
Pecorino Sardo Tryffel
En underbar Pecorino med balanserad tryffelsmak. Tryffelkrämen ympas in i osten efter att den mognat och ger ett vackert marmorerat utseende.
Moliterno
Pecorino Sardo
Är du ute efter en spännande fårost till ostbrickan så är Pecorino Sardo din ost. Just denna njuts bäst med ett potpurri av kallskuret från Italien och en näve oliver.
Pecorino Romano
När man pratar om Pecorino så är detta en riktig klassiker. En salt och kryddig Pecorino som lagras i 8 månader. Tack vare sin tydliga sälta blir den ett strålande hjälpmedel i köket.
Provolone Picante
Den runda formen är ett resultat av den speciella ystningen, där ost-trådar bildas och spinns runt varandra. En pikant smak som gör sig väldigt bra till matlagning.
La Tur
En riktig liten lyx-ostbakelse från Piemonte-distriktet. Tillverkad av en kombination av ko-, får- och getmjölk. Det ger en gräddigt, krämig ost som mognar utifrån och in, med härligt mjuk arom av svamp och creme fraiche.
Gorgonzola Mascarpone
En riktigt spännande blandning bestående av Mascarpone och Gorgonzola. Helt klart en ny kompis i köket.
Piave Oro del Tempo
Italiensk hårdost från bergskedjan Dolomiterna, vid floden Piave. Smaken är rund, nötig med fin syra och påminner om Parmesan och Gruyère.
Gorgonzola
Dolce DOP
Dolce betyder söt på italienska, men man kan det även tolka det till mild och ung. I det här fallet pratar vi om en mild Gorgonzola med mjuka söta toner. En smak som blivit enormt populär.
Gorgonzola
Piccante DOP
Över 90 dagars lagring kan inte bli annat än en pikant upplevelse av bästa sort. Vår mest vällagrade och kanske godaste Gorgonzola.
Gorgonzola Dolce DOP
”SKEDGORGONZOLA”
En oemotståndlig och sanslöst krämig, mild men kryddig ost. Vill man bara köpa en enda ost till ostbrickan så måste det bli denna. Perfekt att doppa baguetten i.
GORGONZOLA
MOUNTAIN DOP
Denna tjocka, skivbara ost har en mjuk konsistens och mild blåmögelsmak – inte lika skarp som roquefort eller stilton.
Occelli
AL MALTO D’ORZO E WHISKY
En härlig dessertost som långlagras med Whisky och har en söt och kraftfull smak med mycket behagliga efterdyningar.
Occelli
AL BAROLO
Framställs med hjälp av pressrester från Barolovin. Under de sista månaderna av lagringsprocessen utsätter man osten för en total berusning, genom att sänka ner den i vinet.
Occelli
NEL FIENO MAGGENGO
En hårdost av get- och komjölk. Osten affineras med öl och mognar insvept i nyskördat vårhö från bergstrakterna och som berikar med arom och doft.
Occelli
FOGLIE DI CASTAGNO
En lagrad hårdost framställd av en blandning av får- och komjölk. Kastanjeblad ger osten en speciell, kryddig karaktär. Osten har små markerade saltkristaller och smälter i munnen.
Occelli
CON FRUTTA E GRAPPA DI MOSCATO
Underbar ost som affinerats med Grappa och är utsmyckad med olika torkade frukter på skalet. Osten tillverkas av ko-och fårmjölk eller ko– och getmjölk beroende på årstid.
Pecorino Chianti
En otroligt fin, lagrad Pecorino med arom av Chiantivin. Osten är kompakt och kornig, färgad mörkrosa av sitt vinbad. Ett riktigt spännande alternativ i ostdisken!
Pecorino Saffran & Svartpeppar
En fantastisk Pecorino med väl balanserad smak och arom. Färgen är vackert halmgul av saffranskrydda och smaken får sting av krossade svartpepparkorn.