Sortiment / Marmelader

Engelmanns Marmelader

Engelmanns marmelad

Negroni

En frisk blodapelsinmarmelad smaksatt med Bitter. En härligt färgglad och god marmelad som passar till all slags ost.

Engelmanns 

Mostarda

En traditionell Mostarda av Williamspäron. Mostarda är en sötstark fruktpuré med ett härligt sting av senap. Passar perfekt till lagrade ostar och Prosciutto.

Engelmanns marmelad

salted caramel

Belgisk spread av söt och krämig karamell med en touch av havssalt. En oväntat bra kombination ihop med ost och frukt.

Engelmanns marmelad

piÑa colada

En exotisk marmelad av ananas, vit rom och kokos. Passar fint till alla sorters ostar, men gör sig extra bra till no 25 Manchego 12 mån.

Engelmanns marmelad

Kladdkaka

De starka kakaotonerna i denna choklad -och karamellblandning är en fullträff för chokladälskaren. Den salta touchen av “fleur de sel” gör den fulländad. Överraskande god till ost.

Engelmanns marmelad

Fikon

En klassisk, söt marmelad passar nästan till alla ostar. En riktig favorit hos många! Vi tycker att den passar extra bra med en fin Chévre.

Engelmanns marmelad

Svartvinbär & mörk rom

En lite vuxnare marmelad i höstiga toner med en tydlig smak av mörk rom och svarta vinbär. Passar utmärkt tillsammans med härliga hårdostar.

 

Engelmanns marmelad

Päron, Saffran & chili

En fruktig favorit som gärna tar slut efter ett par bitar ost. Härlig sötma med lite sting i eftersmaken. Passar fint till en lagrad Gruyère.

Engelmanns marmelad

Hallon & Sambuca

En fantastiskt god marmelad med smak av hallon och Sambuca. En otrolig kombination som gör delibrickan till något alldeles extra. 

Engelmanns marmelad

Körsbär & Prosecco

När din kund söker något utöver det vanliga, rekommenderar vi denna fräscha marmelad.

Engelmanns marmelad

Persika & Amaretto

En fräsch marmelad av söta och solmogna persikor som berikats av den anrika mandellikören amaretto . Passar till all slags ost.

Engelmanns marmelad

Silverlök

En underbart god silverlökmarmelad med en perfekt balanserad sötma. Använd gärna i matlagning som t ex glace eller i sås. Den passar även väldigt fint på delibrickan till all slags chark och ost.

Engelmanns marmelad

Rabarber, Vin & Vanilj

Vår rabarbermarmelad med vanilj är något alldeles extra. Med sin friska och fräscha smak gör den sig extra bra till lagrad ost.

Engelmanns marmelad

Äpple & Calvados

En underbar äppelmarmelad med tillspetsad av aromatisk Calvados. Fantastisk på delibrickan till alla olika sorters ostar. 

Engelmanns marmelad

Strawberry Daiquiri

En läcker och fyllig jordgubbsmarmelad toppad med lime och rom. Ger en extra kick till en mild Brie.

Engelmanns honung

Vit Tryffelhonung

Denna utsökta honung kommer från Italien och är berikad med det vita guldet: vit tryffel! Smälter i munnen och passar bra till alla sorters ost och kex.

Engelmanns marmelad

Fikon & Rödvin

En kryddig fikonmarmelad spetsad med äkta rödvin. En av våra minimarmelader, precis lagom mängd för den lilla ostbrickan.

 

Engelmanns marmelad

Päron & Havtorn

En härligt fräsch marmelad av päron och havtorn. En av våra minimarmelader, precis lagom mängd för den lilla ostbrickan.

Engelmanns marmelad

Blåbär & Brandy

En otroligt smakrik blåbärsmarmelad spetsad med äkta konjak. En av våra minimarmelader, precis lagom mängd för den lilla ostbrickan.