nyheter

Snowdonia Rock Star

2021-10-15

 

En karakteristisk fyllig grottåldrad vintagecheddar som mognat till perfektion i skiffergrottor i hjärtat av Snowdonia. En oemotståndligt len och krämig cheddar, med en och annan krispig kristall. Eftersmaken är söt och smörig med fruktiga inslag. Finns i 150 g och 2 kg.

 

Minimarmelader

2021-07-13

 

Minimarmelader precis lagom för den lilla ostbrickan. Spännande nya smakkombinationer som passar till alla sorters ost och kex. Finns i smakerna Blåbär & Brandy, Fikon & Rödvin och Päron & Havtorn. Vikt 28 g.

 

Piña Colada Marmelad

2021-07-13

 

En exotisk marmelad av ananas, vit rom och kokos. Passar fint till alla sorters ostar, men vi tycker att den gör sig lite extra bra till No 25 Manchego 12 mån. Vikt 115 g.

 

Tryffelsalami

2021-03-29

Låt oss presentera vår helt nya Tryffelsalami! Fantastisk, oemotståndlig och helt underbar! Vår tryffelsalami passar perfekt till sommarens ost- och charkbricka och är ett måste för alla tryffelälskare där ute. Vikt 80 g.

Upptäck Europas finaste ostar med oss

Ekologiska ostar och många utmärkelser har bekräftat att vi är på rätt spår. Den godaste maten är gjord på de renaste råvarorna. Inget krångel – inga onödiga tillsatser. Därför hittar du Sveriges kanske bredaste utbud av ekologiska ostar hos oss på Engelmanns.

Våra drivkrafter är exakt de samma nu som vid starten för 30 år sedan; passion för god mat och en genuin vilja att sprida Europas finaste smaker till fler. Välkommen att upptäcka dem tillsammans med oss.