Sortiment / Premium Selection

Engelmanns Premium Selection

Hos Engelmanns står smaken i centrum. Vi är nyfikna och söker ständigt efter det absolut bästa. Premium Selection är framtaget för gourmanden som vill ha det lilla extra och värdesätter den ultimata gastronomiska matupplevelsen. Alla Engelmanns Premium Selection-produkter innehåller äkta italiensk tryffel skördad i hjärtat av Toscana.

Blå Kornblomst EKO

TryffelChips

Tunna, friterade chips av finaste potatis smaksatta med äkta Italiensk vit tryffel. Tryffelsmaken är tydlig men noga balanserad och gör chipsen till ett extra lyxigt tilltugg till delibrickan eller till aperitifen. 

Tryffelcashew

Cashewnötter som rostats till perfektion, saltats lätt och sedan smaksatts med äkta sommartryffel. En perfekt smakkombination som väcker habegäret.  

TryffelOlja

Högkvalitativ Olivolja som smaksatts med äkta vit tryffel. En elegant smaksättare vid all matlagning och underbart god att ringla över din favoriträtt. 

SommarTryffel

Genom frystorkning får man fram en koncentrerad och intensifierad smak och doft av tryffel. Kombinerat med cypriotiskt salt skapas en fulländad krydda – en magnifik smak av Italien. Innehåller 50% äkta tryffel. 

Tryffelsalt

Från Medelhavet utanför den Cypriotiska kusten utvinns dessa unika och vackra, svarta saltkristaller. I perfekt förening med torkad sommartryffel blir den till en fantastisk smaksättare med härligt crunch.

TryffelGrissini

Exklusiva brödsticks av surdeg, bakade för hand enligt gamla traditioner. Finaste, äkta sommartryffel gör dessa krispiga brödsticks helt oemotståndliga.