Vi söker en marknadsförare till Engelmanns Sweden AB

– Med passion för ost och en vilja att utvecklas!

Är du en kreativ marknadsförare med ett öga för grafisk design och en förmåga att formulera budskap som når ut genom bruset? Då är det dig vi söker till oss på Engelmanns Sweden AB!

I rollen som marknadsförare arbetar du nära dina kollegor på försäljningsavdelningen och övriga avdelningar för att knyta samman den interna och externa kommunikationen. Du koordinerar mässor, utformar trycksaker och säljmaterial samt ansvarar för företagets kommunikation i helhet.

Vem är du?
Vi söker dig som kan uttrycka dig på ett kreativt sätt i skrift, tänker i nya banor och har en god människokännedom. Hos oss är engagemang och en vilja att utvecklas av större betydelse än relevant marknadsutbildning. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av marknadsföring ses detta som meriterande.

Ansvarsområden
● Arbeta fram en marknadsstrategi samt implementera den
● Ansvara för företagets reklamkampanjer och annonser
● Göra marknadsanalyser
● Stort eget ansvar vad gäller budget och tillvägagångssätt

Du erbjuds
Engelmanns AB erbjuder flexibla arbetstider och uppgifter samt en resultatinriktad månatlig bonus. Under 2018 flyttar vi till nybyggda lokaler i Kungsängen med fri tillgång till gym och parkeringsplats.

Ansökan
Skicka din ansökan redan idag till bjorn@engelmanns.se, rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag är den 28/2-18.